Mikulovské Pivobraní

Pivobraní v městě vína Mikulově proběhne pod heslem In vino veritas in pivo taky! Letos se koná již 5. ročník.

Sobota 8. srpna od 10 hod. – Mikulov - amfiteátr

Celodenní pivní akce, kde můžete ochutnávat z nepřeberného množství pivních delikates a k pivu si vychutnat  grilované speciality, domácí klobásky, sýry a jiné lahůdky. Na odpoledne pořadatelé připravili rockové koncerty mnoha skupin a zajímavé soutěže pro děti i dospělé. Atmosféra bude určitě perfektní!

Pivní jarmark

Od 12:00 do 00:00 hod.

  • celodenní pivařské městečko

  • degustace pivních speciálů

  • nabídka více než 70 druhů piv

  • soutěže a hry

  • grilované speciality, domácí klobásky, sýry a jiné lahůdky

  • skvělá pivařská atmosféra!

Novinka letošního pivního jarmarku - čepování "dvoutinky" - krygl 0,2 litru

Letos je pro návštěvníky-degustátory připravena zajímavá novinka „dvoutinka“ – se speciálním pivním krýglem o objemu 0,2 l si budete moci koupit a ochutnat ještě více druhů piv a pivních speciálů. Pořadatelé tímto vyhověli přáním mnoha návštěvníků mít možnost ochutnat co nejvíce druhů piv a moci je mezi sebou srovnávat. Pivní krýgl 0,2 l, jak věří organizátoři, se bude líbit především ženám a příznivcům skutečné degustace. Hlavní slogan degustační novinky bude totiž „degustuj a poznávej svět pivních chutí“.

Obrázek

Doprovodný program pivního jarmarku

Pivní soutěže a hry

Na letošním ročníku nebude jako každý rok chybět celodenní program pivních soutěží, pivních maratonů a štafet.
Návštěvníci budou závodit v pití piva na různé způsoby a za to získávat zajímavé pivní odměny. Nebudou chybět i dětské soutěže o malinovku a bonbony

Bodyzorbing

Každý jistě zná klasický zorbing, či "aquazorbing". Ale bodyzorbing je jiný. Je to zábavná a velmi bezpečná atrakce - navléknete se do nafukovací koule a vydáte se vstříc svým protivníkům v některé z her, např. ve fotbalu či sumo, zahrajte si na honěnou nebo na posledního stojícího zorbistu. V této nafukovací atrakci můžete bezpečně skákat, padat, kutálet se, odrážet se… Je vhodné pro děti i dospělé.

Dětské atrakce

Jako každý rok je připravený program pro děti. Letos je mimo jiné připravena obří skluzavka, prolézačka Dyno, jízda na ponících a další zábava.

Rockové koncerty

13:00 – 14:00 hod. - Last Station
14:30 – 15:30 hod. - Ukulele Troublemakers
16:00 – 17:00 hod. - Citron
17:30 – 18:30 hod. - Desmod
19:00 – 20:00 hod. - Gate Crasher
20:30 – 21:30 hod. - No Name
22:00 – 23:00 hod. - Škwor

Obrázek