Radegast den 2015 - 45 let pivovaru

Pivovar Radegast slaví 45 let své existence a u této příležitosti připravil den plný zábavy dobrého jídla a piva Radegast

Sobota 5. září od 10 hod. –  Nošovice - Pivovar Radegast

Oslavte s Radegastem  45 let od uvaření první várky piva v Nošovicích. Sobota 5. září bude v pivovaru plná zábavy, soutěží, výborné hudby, kvalitního jídla a samozřejmě piva Radegast!

Na akci vystoupí Chinaski, Arakain s Lucií Bílou, Wohnout, Eddie Stoilow, Škwor a další. Připravena je škola čepování piva,  Radegast Adrenalin Park a také speciální výstava o historii pivovaru.
Čepovat se bude pravé hořké pivo Radegast – letos na Radegast Originál, Ryze Hořká 12 a nefiltrovaný ležák!

Obrázek

Program:

Hlavní pódium

11:30 hod. - Esence

12:45 hod. - Legendy se vrací

14:40 hod. - Wohnout

16:00 hod. - Arakain + Lucie Bílá

17:30 hod. - Lake Malawi

19:00 hod. - Eddie Stoilow

20:30 hod. - Chinaski

22:00 hod. - Škwor

Škola čepování se sládky a výčepními mistry

Ve velkém stanu se návštěvníci mohou naučit správně načepovat pivo přímo od sládků. Škola čepování bude probíhat celý den.

Radegast Adrenalin Park

Zručnost, sílu a výdrž si bude možné vyzkoušet v Radegast Adrenalin Parku, který bude otevřený od 11:00 do 20:00 hod..

Čepovaná piva

Jako každý rok si i letos na Radegast dni budou hosté dopřávat to nejlepší, co náš pivovar nabízí. V nabídce bude například chybět třikrát chmelený Radegast Ryze Hořká 12, nepasterizovaný ležák s lehkým kvasnicovým zákalem Radegast Nefiltrovaný a samozřejmě ani tradiční Radegast Originál. Novinkou v nabídce pro letošní ročník je Radegast Temně Hořký, který je známý vyšší dávkou pečlivě vybraných druhů chmele a netradiční chuťovou kombinací různých sladů, které pivu dodávají plnou chuť a krásnou jantarovou barvu.

  Obrázek