Slavnosti piva Kamínka

Slavnosti piva Na Kamínce u Kroměříže se letos budou konat již po dvacáté a pořadatelé slibují, že budou opravdu velmi vydařené

Čtvrtek 6. až sobota 8. srpna 2015

– Kamínka - Roštín – Kroměříž

Letos jubilejní dvacáté Slavnosti piva Kamínka budou trvat 3 dny!

Mimo mnoha značek piva a výborného občerstvení je samozřejmě připraven i kulturní program, v kterém mimo jiné uvidíte a uslyšíte známé zpěvačky, zpěváky a hudební skupiny – například:

  • Arakain a Lucie Bílá

  • Citron a Tanja

  • Horkýže Slíže

  • Turbo

  • Blue Effect

ObrázekObrázek

Vstupenky na akci jsou třídenní i dvoudenní, novinkou je i možnost zakoupení jednodenní vstupenky v předprodeji. Tato nabídka jednodenní vstupenky platí pouze pro čtvrtek 6. 8. 2015, aby i ti, kteří se nemohou zúčastnit celého programu Slavností piva, mohli zhlédnout koncert Zlatého slavíka - Lucie Bílé a skupiny Arakain!

Vstupenky je možné objednávat přes e-shop shop.rjelinek.cz a Ticketportal. Fyzicky jsou k zakoupení v redakci Týdeníku Kroměřížska, v Rekreačním areálu Kamínka, Lesním penzionu Bunč, na Ranči v Kostelanech, v podnikové prodejně společnosti RUDOLF JELÍNEK a.s. ve Vizovicích, v podnikové prodejně RUDOLF JELÍNEK a.s. v Brně, ve Zlíně v restauraci Zelenáčova Šopa, v Trafice Menšík v Kroměříži na Velkém náměstí a nově i v Tam Tam baru v Kroměříži.