Navrhněte si svou vlastní pivní etiketu

Vaříte své vlastní pivo? V tom případě by mělo mít i svoji – vaši – originální etiketu! Našli jsme několik internetových aplikací, s kterými návrh i vytištění pivní etikety   snadno zvládnete.

Pokud jste se rozhodli mít své vlastní pivo, mělo by mít i svůj název, originální značku a také samozřejmě i etiketu. V současné době už musíte jen vymyslet název, s grafickým zpracováním si pak jednoduše poradíte na některé ze speciálních webových aplikací.

BeerLabelizer

Aplikace webu BeerLabelizer není složitá a zvládne ji skutečně úplně každý. Je zde víc než desítka různých stylů pivní etikety, u každé můžete zvolit jednu ze tří barevných kombinací. Na etiketu můžete napsat název piva, pivní styl, místo, kde jste ho uvařili, jméno sládka, obsah alkoholu a objem láhve. Na několika druhů etiket je možné umístit i fotografii. Etikety můžete uložit a samozřejmě i vytisknout.

www.beerlabelizer.com

Obrázek

 Labeley

Na webu Labeley najdete aplikaci s velmi velkým výběrem etiket mnoha tvarů a barev. Určitě vás potěší i množství obrázků, výběr z různých fontů písma, deformace a další možnosti grafiky. Množství textu, který se rozhodnete na etiketu umístit, není nijak limitováno. Labeley je podle všeho jedna z nejlepších aplikací, kde můžete plně rozvinout vlastní fantazii. Uložení hotových etiket i vytištění je samozřejmostí.

www.labeley.com/beer

Obrázek

 GrogTag

Etikety z aplikace GrogTag vychází z různých známých značek piva a i vy si zde můžete vytvořit opravdu zdařilý exemplář na profesionální úrovni. Než začnete vytvářet svoji vlastní etiketu, můžete se inspirovat ukázkami všech ostatních. Možností úprav textů i fotografií je zde mnoho, hotovou etiketu můžete uložit i vytisknout. Pokud to s vlastním pivem myslíte víc než vážně, můžete si svoje etikety zde i objednat. 

www.grogtag.com

Obrázek